Τρόποι Πληρωμής

ΠΛΗΡΩΜΗ – ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για την πληρωμή της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους προτεινόμενους τρόπους πληρωμής. Επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε μέσω της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας και τέλος εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας.

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι:

Μέθοδος αντικαταβολής

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στην διεύθυνση που θα επιλέξετε κατά την καταχώρησή της και εξοφλείτε με την παραλαβή της. Όταν ο διανομέας σας παραδώσει το δέμα πληρώνετε σε αυτόν την αξία της παραγγελίας σας. Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά. Σας ενημερώνουμε πως τα έξοδα της αντικαταβολής είναι 2,00€ για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδας.

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με την Εθνική τράπεζα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Οι κάρτες που υποστηρίζονται είναι οι εξής

1.Visa και Mastercard πιστωτικές κάρτες όλων των τραπεζών.

2.Visa χρεωστικές όλων των τραπεζών.

3.Προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών.

Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης

​Πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό , μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.

Πληρωμή μέσω PAYPAL

Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων. Διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας-FSA και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μιας συναλλαγής  γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για  την ολοκλήρωσή της. Κυρίαρχος στόχος της εταιρείας μας είναι η ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών και οι προδιαγραφές του PayPal ανταποκρίνονται στην πολιτική μας. Αν δεν  έχετε λογαριασμό paypal μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν στη διεύθυνση  paypal.com.